Suosittelisitko tätä sivustoa ystävällesi?

En varmasti
suosittelisi
Varmasti
suosittelisin

Kerro myös, miksi annoit tämän arvosanan?

Kiitos palautteestasi!

Elisa Toimisto 365

Office-paketti, sähköposti ja kalenteri
yhdellä kuukausimaksulla.

Vain Elisalta saat mukana ilmaisen verkkotunnuksen!

Katso ominaisuudet Tilaa!

Microsoft Office -paketti 5 laitteeseen

Outlook, Word, Powerpoint, Excel ja Skype for Business -ohjelmien viimeisimmät yritysversiot kätevästi kuukausimaksulla. Ohjelmat toimivat niin Mac- ja PC-tietokoneilla, tableteilla kuin puhelimissakin ja voit asentaa ne viiteen valitsemaasi laitteeseen.

Office 365 Business -paketteja voi myös vapaasti käyttää yrityskäytössä toisin kuin Home-versioita. Lisäksi saat sähköpostiosoitteesi oman yrityksesi nimellä.

Sähköposti ja jaettu kalenteri

Office 365 Business Premium -paketissa jokainen käyttäjä saa Outlook-sähköpostiohjelman lisäksi 50 Gt sähköpostilaatikon, josta ei tila lopu aivan heti kesken. Kalenterin, jonka voi jakaa muillekkin. Sekä Skype for Business -sovelluksen, jolla kokouksiin voi osallistua mistä vain videokuvan, ruudunjaon ja pikaviestien avulla.

Elisan Toimisto 365 hinta pitää sisällään aina myös verkkotunnuksen yrityksesi nimellä, jolla annat asiakkaillesi uskottavan kuvan yrityksesi toiminnasta.

Elisa ja Microsoft pitävät yhdessä huolen kaikesta tekniikasta, jotta yrityksesi voi keskittyä tärkeämpiin asioihin!

Lähes rajattomasti tallennustilaa netistä

Milloin olet viimeksi varmuuskopioinut tärkeimmät tiedostosi? Onko suurten liitetiedostojen lähettämisessä ollut ikinä ongelmia? Haluaisitko pitää hinnastot ja myyntiesitykset aina mukanasi vaikkapa tabletilla?

Microsoft Onedrive for Business -sovellus kopioi tärkeimmät tiedostosi turvallisesti nettiin, josta ne ovat käytettävissäsi kaikilta laitteiltasi. Vaikka tietokoneesi tai puhelimesi hajoaisi, tiedostosi ovat turvassa.

Palvelu pitää sisällään rajattomasti tallennustilaa ja tiedostot pysyvät yrityksen omistuksessa toisin kuin kuluttajapalveluissa.

Kaikki tarvitsemasi toiminnot!

Microsoft Office -ohjelmat

Office 365 Business- ja Business Premium -paketeissa saat Wordin, Powerpointin, Excelin ja Outlookin perinteisinä tietokoneelle, tabletille tai puhelimeen asennettavina versioina. Essentials-paketissa ohjelmia käytetään internet-selaimella.

Sähköposti ja kalenteri

Office 365 Business Essentials ja Premium pitävät sisällään sähköpostilaatikon sekä jaettavan kalenterin. Business-versiossa tulee mukana vain Outlook-ohjelma ilman sähköpostipalvelua.

Verkkotunnus yrityksesi nimellä

Elisa tarjoaa kaikkiin paketteihin veloituksetta verkotunnuksen, mikä tarkoittaa että yrityksenne sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@yritys.fi ja kotisivut www.yritys.fi.

Videokokoukset ja pikaviestit

Microsoft Skype for Business -palvelu sisältyy Business Premium ja Essentials -paketteihin. Sen avulla voit osallistua kokouksiin etänä videoyhteyden ja ruudunjaon avulla.

Varmuuskopiointi ja tiedostojen jako

Kaikki paketit sisältävät Microsoft Onedrive for Business -palvelun. Palveluun sisältyy sovellus tietokoneelle, tableteille ja puhelimille sekä rajoittamattomasti tallennustilaa.

Käyttöönotto ja asiakastuki suomeksi

Suomenkielinen asiakastuki auttaa häiriötilanteissa. Elisa tarjoaa myös monipuoliset käyttöönottopalvelut käyttöönne. Niiden avulla siirto vanhoista sähköpostijärjestelmistä Elisa Toimisto 365:een käy kivuttomasti.

Laskutus kustannuspaikoittain

Tiedämme että vähänkään suuremmissa yrityksissä tarvitaan laskutuksen jaottelu kustannuspaikoittain. Meiltä se onnistuu kaikkien pakettien yhteydessä.

Hinnoittelu

  Business Essentials Business Business Premium Enterprise
Word, Powerpoint, Excel
ja Outlook
SELAINVERSIO TÄYSVERSIO TÄYSVERSIO TÄYSVERSIO
50 Gt sähköpostilaatikko ja
jaettava kalenteri
       
Onedrive for Business
varmuuskopiointi ja jako
       
Verkkotunnus
yrityksen nimellä
       
Microsoft Skype for Business
videoneuvottelu ja pikaviestit
       
Käyttöönotto ja asiakastuki
suomeksi
       
Käyttäjien määrä Enintään 300 kpl Enintään 300 kpl Enintään 300 kpl Ei rajoitusta
Hinta (alv 0 %)
4,50 €/kk
per käyttäjä
8,80 €/kk
per käyttäjä
9,80 €/kk
per käyttäjä
Pyydä tarjous!
 

Tilaus- ja yhteystiedot

Tilattavien lisenssien (käyttäjien) määrä

Business Essentials

4,50 €/kk

Business

8,80 €/kk

Business Premium

9,80 €/kk

Enterprise E1-E3

Pyydä tarjous!
Yhteensä
8,80 €/kk + aloitusmaksu 27,50 € per yritys

Yrityksen laskutustiedot

Lisätiedot

Kiitos tilauksesta, otamme pian yhteyttä sinuun.

Tilauksen lähetys epäonnistui! Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudellen.

l4